CHALLANGE Twister Recumbent Bikes 26" used For Sale

230 000 HUF
Buy / For Sale
For Sale
Condition
used
Bike brand
CHALLANGE
Modell
Twister
Posted
Sep 24, 2023
Additional information
Description
Challenge Twister 20/26” fekvőkerékpárom eladó.
A holland gyártó klasszikus, strapabíró túramodellje, könnyű kezelhetősége miatt akár teljesen kezdő rekusoknak is ideális. A vázgeometriából adódóan a hajtókar kifejezetten alacsonyan van, az üléspozíció miatt alacsonyabb testmagasságú kerékpárosoknak is tökéletes, a boom állításával viszont akár magasabbak számára is jó lehet.
Jelenleg alsó kormányos (direkt kormányzással), de eredetileg felső kormányos volt, könnyen vissza alakítható.
A váz anyaga alumínium, a villák masszív Cro-Mo anyagból készültek. A hátsó villa néhány éve homokszórás után újra lett fújva.
A hátsó kerékagyban elhelyezett 3 fokozatú Sram Dual Drive váltó biztosítja a helyben váltás lehetőségét, ezáltal sokkal könnyebb az elindulás. A relatív kis első tányér, plusz az agyváltó-hátsó lánckeréksor kombó alkalmassá teszi a legmeredekebb emelkedők leküzdésére is.
Az ergonómikus kialakítású ülés rendkívül masszív, a dőlésszöge ízlés szerint variálható, a hátsó rugóstag remekül elnyeli az út egyenetlenségeit.
Nagyon megbízható konstrukció, mely hosszabb túrákra is alkalmas. Én is többnyire nyaraláskor, egy-két hetes vándortúrákon használtam, terepen és városban is meglepően jól teljesít, könnyen irányítható, akár egy kézzel is.
Nem terveztem lecserélni, ezért idén vettem rá Schwalbe Marathon gumikat, melyek ezáltal tartozékok, akárcsak a Cateye kilométeróra. A fejtámla szivacs része lötyög, ez kis javításra szorul, esetleg az agyváltóra rá lehet nézni, a többi része rendben van, az utóbbi években sok mindent cserélve lett rajta (hátsó váltó, összes fogaskerék, lánc, ipari csapágyas agyak, agyváltó szerviz, stb.) Megtekinthető Kismaroson, de akár Budapestre is be tudom vinni.
Frame specifications
Frame material
aluminium
Suspension
rigid
Brake system
V-brake
Gears front
3
Gears back
7
Road wheel size
26"
Axle type
  • quick release (front)
  • bolt through (back)
Location
State/Region/Province
Budapest
Expand Map
  • Spam road-sign-warning Cancel Report remove-circle
  • 686 Views
Your Friend’s Name *
Your Friend’s Email *
Name
Email
Message
Sütibeállítások
Select a label or click "Other" to send comments
Loading...
Are you sure you want to cancel your report?
No

Listings to be compared

    There are no listings to compare.