MERCEDES-BENZ Mercedes Benz Electric City / Cruiser / Urban 26" Sanyo used For Sale

350 000 HUF
Buy / For Sale
For Sale
Condition
used
Gender
male/unisex
Bike brand
MERCEDES-BENZ
Modell
Mercedes Benz
Posted
Jan 02, 2024
Additional information
Description
Eladó Mercedes Benz elektromos kerékpárunk, amelyet 2023. novemberi hónapban a téliesítés előtt a dunaharaszti ebike szervízben leszervizeltettünk (számla van).  Beállították a váltókat, fékeket, felújították a hátsó agyat, kicentírozták a kerekeket. A kerékpár nagyon szépen, egyenletesen jár. December óta a házban tároljuk! 
Az akkumulátorra (nikkel-metál-hibrid) 2024. májusáig van garancia! (garanciális számla megvan) A töltőt a csatlakozókat (a töltőn és az aksin is) szintén tavaly ősszel cseréltük! Továbbá a kerékpár a tavalyi év tavaszán kapott új, gyorscsatlakozóval levehető Continental Ride Tour Extra (26 col) gumikat és Contitech szíjhajtást.  
A kerékpáron minden elem tökéletesen illeszkedik, a króm-vanádium váz ezüst fényezése hibátlan, műszakilag is kifogástalan! 
Az új aksit eddig kb. 10-15 alkalommal töltöttük fel,hétvégén használtuk a városban általában bevásárlásra. Kb. 160 cm-től 190 cm testmagasságig  kényelmes, mivel a kormány és az ülés is gyorscsatlakozóval állítható!
A kormányra az aksin lévő töltöttségi kijelzőn kívül új levehető, 19 funkciós vízálló kijelző is felkerült. (még a fólia is rajta van) 
(Jelzi: óra, sebesség, stopper, megtett távolság, elégetett kalória, hőmérséklet, automatikus kikapcsolás, háttérvilágítás stb) 

Motor: 24 V, 300 W-os Sanyo elektromos motor (hátsó kerék meghajtás) A kezelhetőség fontos szempont volt a kerékpár tervezésénél, a tápegységet és az akkumulátort a kerékpár közepére szerelték, így a súlyelosztása tökéletes.

A kerékpáros a pedálozással aktiválja a motort, illetve a rásegítést. (A kerékpár működtethető, motor/rásegítés nélkül is, ebben az esetben úgy üzemel, mint egy normál váltós bicikli.)
 
Ha beindítjuk a motort a nehézségi szinteket a 3 fokozatú Sachs váltóval állíthatjuk be.
1. fokozat: 25% pedál + 75% rásegítés  
2. fokozat: 50% pedál + 50 % rásegítés
3. fokozat: 85 % pedál + 15 % rásegítés 

Az aksin a kijelző mutatja az elérhető akkumulátor-kapacitást / töltöttségi szintet.  Az akkumulátor a kerékpárról is tölthető, de könnyű kivenni is. A kerékpár fékrendszere az üzembiztos Magura.
Extraként: a hátsó gyári csomagtartón egy levehető kosár van, ami segíti pl. a bevásárlást. 
Továbbá: lezáró, gyári első és hátsó lámpa, oldaltámasz, csengő, prizma (levehető), 2 db kulcs, töltő. 
 
Terhelhetőség: 130 kg.

Ha szeretnél a városban stílusosan, biztonsággal megjelenni, mosollyal az arcodon bevásárolni vagy élvezni a barátok elismerő tekintetét, akkor ezt a Mercedes Benz elektromos kerékpárt neked találták ki! 

A kerékpár Szigetszentmiklóson kipróbálható, a házhozszállítás benne van az árban! 

Az eladó magánszemély, garancia az új EU jogszabály szerint. Az akkumulátorra a garancia papírok alapján érvényesíthető a garancia. Az új uniós törvény szerint ezt a kiegészítést minden online adásvételnél szerepeltetni kell!
Frame specifications
Common frame size
 • XS 13-14"
 • S 15-16"
 • M 17-18"
 • L 19-20"
 • XL 21-22"
 • XXL 23-24"
Frame material
steel
Motor brand
Sanyo
Motor power
300 W
Max. speed
25 km/h
Drive type
belt drive
Shifting Type
hub
Road wheel size
26"
Axle type
 • quick release (front)
 • quick release (back)
Bike weight (kg)
26
Location
State/Region/Province
Pest
Expand Map
 • Spam road-sign-warning Cancel Report remove-circle
 • 742 Views
Your Friend’s Name *
Your Friend’s Email *
Name
Email
Message
Sütibeállítások
Select a label or click "Other" to send comments
Loading...
Are you sure you want to cancel your report?
No

Listings to be compared

  There are no listings to compare.