AKCIÓS 289e KP! 0KM CSÚCS 29 REYNOLDS BLACKLABEL CARBON BOOST hátsó kerék BLACKLABEL 259 TORCH CARBON DISC Mountain Bike Components, MTB Wheels & Tyres 29" new / not used For Sale

520 000 HUF -44% 289 000 HUF
Buy / For Sale
For Sale
Condition
new / not used
Modell
BLACKLABEL 259 TORCH CARBON DISC
Posted
May 27, 2024
Additional information
Description

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-20h között megtekinthetők!


 

+36209696009


 

apro@kpk-salebike.hu


 

850eFT-os 0Km-es csúcs 29 REYNOLDS BLACKLABEL 259 TORCH CARBON DISC BOOST TLR professzionális kerékszett csak hátsó kereke külön sürgősen eladó!


 

Specifikáció:

 • „Blacklabel“ limitált kiadás - a legkönnyebb REYNOLDS MTB hátsó kerék- mindössze 780g
 • Magas szakítószilárdságú HM Carbon felni alapanyag
 • Amerikában gyártott INDUSTRY NINE TOUCH agyszett
 • Kifejezetten XC/XCM (maraton) felhasználásra fejlesztett modell
 • HOOKLESS rendszerű Tubeless Ready (TLR), egyszerű belső nélküli átalakítás
 • 25mm belső szélesség – ideális párosítás XCO/XCM külső gumikkal
 • Innovatív INDUSTRY NINE agymechanika, azonnali 3 fokos reteszelés, mintha nem is lenne benne reteszelő mechanika!
 • Abszolút ellenálló kerék, meghazudtolja a 1400g/pár alatti tömeget
 • Csúcs SAPIM CX-RAY Direct Pull küllők – a legkönnyebbek, legerősebbek a piaci kínálatban
 • BOOST 148/12mm Thru-axle tengelycsatlakozás
 • SHIMANO HG 11s alu kazettatest – többféle hajtásrendszerekkel kompatibilis
 • Center Lock tárcsarögzítés
 • Megannyi XCO és XCM versenysiker


 

0Km-es, fotók szerint, gumi, sor és féktárcsa nélkül értendő az ár!


 

+INFO

A Salt Lake City-ben alapított és a fejlesztő központot és tesztlabort mai napig ott üzemeltető jól ismert kerékgyártó márka ma a MecLean-Fogg csoport része. A kerékpáros berkekben a MecLean-Fogg talán kevésbé ismert, viszont ha egy NASCAR vagy windsurf rajongó hallja ezt a nevet, szája azonnal mosolyra fakad! Lényeg az, hogy egy nagyobb, tőkeerős karbonspecialista szárnya alatt az általunk jól ismert REYNOLDS a szó szoros szárnyra kapott, újabb és újabb csemegékkel lepi meg mind az országútisokat – vagy esetünkben a teljesítmény-orientált montisokat.

A REYNOLDS ugyebár a mai napig működő legendás acél csőgyártó egyik lányvállalata volt sokáig, villákat majd kerékszetteket kínált, és már a kezdetektől a carbon technológia felé vette az utat. Termékei egyértelműen a prémium piaci szegmenset célozzák meg, csúcs megoldásokkal, a legjobb alapanyagokból, elképesztő szakértelemmel. A Salt Lake City „főhadiszállás” sem a véletlen műve – ott székel az ENVE, a PARLEE és számos más exkluzív kerékpármárka, lévén ott található az amerikai hadsereg technikai fejlesztőközpontja, ott a „know-how”!

A hirdetésben szereplő REYNOLDS XC 259 „Blacklabel“ CARBON DISC BOOST TLR  29 a csúcs „Blacklabel“ limitált kiadás, a legkönnyebb REYNOLDS MTB kerék, amit valaha kínáltak, mindössze 1380g/pár! A felni magas szakítószilárdságú HM Carbon alapanyagból készül, abszolút űrtechnológia, leginkább az ENVE modellekhez hasonlítható. A szett másik fő komponense az ugyancsak Amerikában gyártott INDUSTRY NINE TOUCH agy innovatív agymechanikával, amely azonnali 3 fokos reteszelést tesz lehetővé, mintha nem is lenne benne reteszelő mechanika! Az XC 259 „Blacklabel“ kifejezetten XC/XCM (maraton) felhasználásra fejlesztett modell, HOOKLESS rendszerű Tubeless Ready (TLR) 25mm belső szélességgel, azaz ideális párosítást biztosít a verseny XCO/XCM külső gumikkal. A két fő komponenst csúcs SAPIM CX-RAY Direct Pull küllők kötik össze, a legkönnyebbek, legerősebbek a piaci kínálatban. Az agyak pedig a legmodernebb BOOST tengelyrendszerrel rendelkeznek 148/12mm Thru-axle a csatlakozás. A SHIMANO HG 11s alu kazettatest többféle hajtásrendszerekkel kompatibilis (igény szerint variálható xD-ra is, a Center Lock tárcsarögzítés pedig gyors tárcsacserét tesz lehetővé.

A REYNOLDS XC 259 „Blacklabel” meghazudtolja a 1400g alatti tömeget, ellenálló, megannyi XCO és XCM versenysiker kötődik a modellhez. A tartósság a magas színvonalú anyagok mellett a rengeteg tesztelésnek és lelkiismeretes minőség-ellenőrzésnek köszönhető. Álom kerékszett, és végre nálunk is kapható!

Frame specifications
Brake system
disc brake
Road wheel size
29"
Front / rear / pair
rear
Rim material
carbon
E-bike specific
no
 • Spam road-sign-warning Cancel Report remove-circle
 • 324 Views
Your Friend’s Name *
Your Friend’s Email *
Name
Email
Message
Sütibeállítások
Select a label or click "Other" to send comments
Loading...
Are you sure you want to cancel your report?
No

Listings to be compared

  There are no listings to compare.