AKCIÓS 325e KP! 0KM-es CSÚCS 29 REYNOLDS CARBON QR15 / X12 kerékszett REYNOLDS TR 309 S CARBON 29 DISC TLR AM/Trail Mountain Bike Components, MTB Wheels & Tyres 29" new / not used For Sale

480 000 HUF -32% 325 000 HUF
Buy / For Sale
For Sale
Condition
new / not used
Modell
REYNOLDS TR 309 S CARBON 29 DISC TLR AM/Trail
Posted
May 17, 2024
Additional information
Description

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-20h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kpk-salebike.hu

 

600eFT-os 0KM-es csúcs REYNOLDS TR 309 S CARBON 29 DISC TLR AM/Trail MTB kerékszett sürgősen eladó!

 

Specifikáció:

  • Extra, továbbfejlesztett „S” kiadás – merevebb, erősebb, aerodinamikusabb azonos tömeg mellett
  • AM/trail MTB felhasználásra tervezett prémium carbon 29” méretű kerékszett
  • Magas szakítószilárdságú HM Carbon felni alapanyag
  • Mountain Rim 5 (MR5) Construction Technology – Reynolds által szabadalmaztatott felnikonstrukció
  • Kifejezetten XC/XCM (maraton) felhasználásra fejlesztett modell
  • HOOKLESS rendszerű Tubeless Ready (TLR), egyszerű belső nélküli átalakítás
  • 30mm belső szélesség – ideális párosítás 2,35-2,6” széles Trail külső gumikkal
  • REYNOLDS TR6 agyszett, 100% CNC megmunkálás
  • Továbbfejlesztett agymechanika, majdnem azonnali 5 fokos reteszelés, 6 kalapács (a szokásos 3 helyett) – elképesztő hanghatás, maximális megbízhatóság
  • Abszolút ellenálló kerékszett
  • Prémium SAPIM CX-DELTA Direct Pull küllők – könnyű, erős, aerodinamikus
  • QR15-100 első / X12-142 hátsó Thru-axle tengelycsatlakozás
  • Optimalizált konstrukció elképesztő stabilitással
  • SHIMANO HG 11s alu kazettatest – többféle hajtásrendszerekkel kompatibilis
  • Center Lock tárcsarögzítés
  • 1635g/pár
 

A kerékszett ára gumikat, féktárcsákat és sort nem tartalmaz!

 

0KM-es kerékszett!

 

+INFO

 

A Salt Lake City-ben alapított és a fejlesztő központot és tesztlabort mai napig ott üzemeltető jól ismert kerékgyártó márka ma a MecLean-Fogg csoport része. A kerékpáros berkekben a MecLean-Fogg talán kevésbé ismert, viszont ha egy NASCAR vagy windsurf rajongó hallja ezt a nevet, szája azonnal mosolyra fakad! Lényeg az, hogy egy nagyobb, tőkeerős karbonspecialista szárnya alatt az általunk jól ismert REYNOLDS a szó szoros szárnyra kapott, újabb és újabb csemegékkel lepi meg mind az országútisokat – vagy esetünkben a teljesítmény-orientált montisokat.

A REYNOLDS ugyebár a mai napig működő legendás acél csőgyártó egyik lányvállalata volt sokáig, villákat majd kerékszetteket kínált, és már a kezdetektől a carbon technológia felé vette az utat. Termékei egyértelműen a prémium piaci szegmenset célozzák meg, csúcs megoldásokkal, a legjobb alapanyagokból, elképesztő szakértelemmel. A Salt Lake City „főhadiszállás” sem a véletlen műve – ott székel az ENVE, a PARLEE és számos más exkluzív kerékpármárka, lévén ott található az amerikai hadsereg technikai fejlesztőközpontja, ott a „know-how”!

A hirdetésben szereplő REYNOLDS TR 309 S CARBON DISC TLR 29” a csúcs „S“ modellváltozat, erős, ellenálló konstrukció, kifejezetten Trail/AM igénybevételre fejlesztve. Az elpusztíthatatlan mivolta ellenére csak 1635g/pár, ilyen igénybevételre könnyebbet nem is ajánlanánk! A felni magas szakítószilárdságú HM Carbon alapanyagot alkalmaz, abszolút űrtechnológia, leginkább az ENVE modellekhez hasonlítható. De nem elég a prémium alapanyag, a carbon alapanyag esetében fontos a fejlett felépítés, ami ebben az esetben az ú.n. Mountain Rim 5 (MR5) Construction Technology – azaz a Reynolds által szabadalmaztatott spéci konstrukció (layup). A gumit fogadó belső vájat HOOKLESS rendszerű Tubeless Ready, egyszerű belső nélküli átalakítással. A belső szélesség 30mm, így ideális párosítás 2,35-2,6” széles Trail külső gumikkal.

A szett másik fő komponense a REYNOLDS TR6 agyszett, 100% CNC megmunkálással, továbbfejlesztett agymechanikával, 5 fokos reteszeléssel, 6 kalapáccsal (a szokásos 3 helyett). Az eredmény elképesztő hanghatás és maximális megbízhatóság. A tengely átütő rendszerű, elől 100/15mm, hátul 142/12mm Thru-axle tengelycsatlakozással. Ez a modellváltozat SHIMANO HG 11s alu kazettatesttel rendelkezik, tehát többféle hajtásrendszerekkel kompatibilis, és Center Lock tárcsarögzítést alkalmaz. Az itt hirdetett TR 309 a továbbfejlesztett „S” kiadás – merevebb, erősebb SAPIM CX-DELTA küllőkkel!

Frame specifications
Brake system
disc brake
Disc brake mount
centre lock
Road wheel size
29"
Front / rear / pair
pair
Rim material
carbon
E-bike specific
no
  • Spam road-sign-warning Cancel Report remove-circle
  • 211 Views
Your Friend’s Name *
Your Friend’s Email *
Name
Email
Message
Sütibeállítások
Select a label or click "Other" to send comments
Loading...
Are you sure you want to cancel your report?
No

Listings to be compared

    There are no listings to compare.