AKCIÓS 250e KP! FULL CSÚCS CAMPAGNOLO HYPERON ULTRA CARBON 1.350gr! HYPERON ULTRA CARBON Road Bike & Gravel Bike & Triathlon Bike Component, Road Bike Wheels / Tyres used For Sale

489 000 HUF -49% 250 000 HUF
Buy / For Sale
For Sale
Condition
used
Modell
HYPERON ULTRA CARBON
Posted
May 17, 2024
Additional information
Description

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-20h között megtekinthetők!



 

+36209696009



 

apro@kpk-salebike.hu



 

980eFT-os CAMPAGNOLO HYPERON ULTRA CARBON Tubular országúti kerékszett sürgősen eladó!


 

Specifikáció:

  • Ultrakönnyű Full Carbon kerékszett a legendás olasz alkatrészgyártó márkától
  • Handbuilt in Italy!
  • Full monocoque UD 3K carbon felni
  • 3K carbon agytest – a teljes agyszerkezet carbon, nem csak a középső elem!
  • Ultra-könnyű csúcskategóriás országúti kerékszett a piacon (1350g/pár)
  • RDB™ RIM DYNAMIC BALANCE – a teljes kerék nemcsak koncentrikus centrírral rendelkezik, hanem súlypont szempontjából is tökéletesen kiegyensúlyozott
  • 21,5mm tubular szélesség – szingó külső gumit fogad
  • A keréktömeghez képez elképesztő stabilitás
  • Ultrakönnyű CAMPAGNOLO SUPER RECORD szintű csúcs carbon agyszett, megbízható hibrid kónuszos csapágyak
  • Aerodinamikus kardküllők - elől 20, hátul 24 hagyományos fűzés
  • Dur-alumínium keréktengely
  • C11 CAMPAGNOLO alu kazettatest – CAMPAGNOLO 9-12s szettekkel kompatibilis
  • QR kerékcsatlakozás


 

Használt, de jó szerkezeti és szép esztétikai állapotban lévő csúcskategóriás nagyon könnyű mászókerékszett!

+INFO

A legendás CAMPAGNOLO kerékpáralkatrész-márka hírnevét Tullio Campagnolo alapozta meg, aki még versenyzőként az 1930-as években rájött, hogy nem lehet fagyott kézzel lecsavarni a kerékrögzítő szárnyasanyákat fokozatváltás esetén, és megtervezte az első patentzárat. A híres mondat valahogy így hangzott: "Valaminek meg kell változnia ott hátul!" A 60-s években a CAMPAGNOLO egyeduralkodóvá vált a minőségi kerékpáralkatrész-piacon. Az olasz márka rendszerint saját csúcstechnikát fejleszt, amely gyakran az óriásokat „ihleti meg”. Példaként említsük a 10- majd a 11-fokozatú váltórendszert, az elektronikus váltásvezérlést, vagy a rejtett bowdenvezetésű fékváltókart. Nem véletlen, hogy a profi versenyzők és a lelkes amatőr kerékpárosok meghatározó része a CAMPAGNOLO alkatrészeket tartja etalonnak!

A gyári kerékszettek terén is az elsők között volt a piacon, a Shamal és Bora kerékcsalád 1990-ben látott napvilágot. CAMPAGNOLO HYPERON ULTRA CARBON Tubular országúti kerékszett egyértelműen súlyra van kihegyezve, igazi gramm-mániás csemege! A Caisse d’Epargne World Tour csapat spanyol sztárversenyzője, Joaquim Rodriguez például a HYPERON ULTRA modellel nyerte a Vuelta a Espagna körversenyt, a kaptatókon nagy előnyt jelentett a 1250g tömeg – és ez az adat „párra” értendő, nem csak a hátsó kerékre!

A CAMPAGNOLO HYPERON ULTRA CARBON etalonnak tekinthető a teljesítménycentrikus kerékszettek kínálatában. Az ultrakönnyű Full Carbon Monocoque felnikialakítás szingó külső gumit fogad, „Handbuilt in Italy!” minden egyes kerék egy exkluzív kismanufakturális termék. A felni alapanyaga Full monocoque UD 3K carbon, amelynek nemcsak dizájn szempontjából tökéletes kiegészítője a 3K carbon agytest, hanem ez is pillekönnyű, mégis rendkívül merev, stabil elem. Igen, a teljes agyszerkezet carbon, nem csak a középső elem!

Fontos még a RDB™ RIM DYNAMIC BALANCE-nak elnevezett technológia, amelynek köszönhetően a teljes kerék súlypont szempontjából tökéletesen kiegyensúlyozott. Az agyszett pedig ugyancsak az olasz gyártó saját fejlesztése, megbízható RECORD-szintű hibrid kónuszos csapágyazással és C11 (Campagnolo-kompatibilis) kazettatesttel. A két említett komponenst top színvonalú kardküllők kötik össze. Ha meg akarod tudni, milyen egy igazi profik által használt ultrakönnyű carbon kerékszett, a HYPERON ULTRA végre megszerezhető!

Frame specifications
Brake system
calliper brake
Front / rear / pair
pair
Rim material
carbon
Triathlon specific
No
E-bike specific
no
  • Spam road-sign-warning Cancel Report remove-circle
  • 261 Views
Your Friend’s Name *
Your Friend’s Email *
Name
Email
Message
Sütibeállítások
Select a label or click "Other" to send comments
Loading...
Are you sure you want to cancel your report?
No

Listings to be compared

    There are no listings to compare.