Költözz át a megújult Bikemag Apróra, hirdess ingyen!

Minőségi kerékpár a vágyad vagy alkatrészt szeretnél? Újat vagy használtat? Eladnád vagy lecserélnéd a régi bringád? 
 

Regisztrálj át a megújult Bikemag Apróhirdetőre, hirdesd meg a bringádat vagy találd meg a következő kerékpárodat vagy bringás cuccodat nálunk! 

 

KERESED a következő kerékpárt vagy alkatrészt? Már ezért a 2 új és hasznos segítségért érdemes csatlakoznod:

 • Hirdetésfigyelő:
  A részletes keresőben pontosan megadhatod az álombringa paramétereit: akár több mint 20 feltételből tudod pontosítani, milyen kerékpárt keresel. Mentsd a keresést és máris működik a hirdetésfigyelő, értesítünk üzenetben és e-mailben, amikor a megfelelő bringát meghirdetik. Hab a tortán, hogy korlátlan hirdetésfigyelésed lehet, kereshetsz több bringát, alkatrészt vagy ruhát egyszerre.

 • "Keresek" hirdetés:

  Ha pontosan tudod mit szeretnél, feladhatsz "Keresek" hirdetést, ami megjelenik a normál hirdetések között, így közvetlenül neked ajánlják majd, amikor eladó lesz.

ELADÓ kerékpárod vagy bringás cuccod van? Már ezért a 3 hasznos segítségért érdemes a Bikemag Aprón meghirdetned:

 • Ingyenes kerékpár és e-bike hirdetések:

  Magánszemély eladóként akár 2 kerékpárt is hirdethetsz egyszerre ingyenesen, a hirdetésed 90 napig aktív, ha szükséges meghosszabbíthatod, ha pedig eladtad, a hirdetési lehetőség újból használható.

 • Ingyenes alkatrész, kiegészítő és ruházati hirdetések: 

  Magánszemély eladóként akár 10 aktív hirdetésed lehet az alkatrész, kiegészítő vagy ruházati kategóriákban egyszerre, ingyenesen, a hirdetések 90 napig aktívak, ha szükséges meghosszabbíthatók, ha pedig eladtad, a hirdetési lehetőség újból használható.

 • Hirdetésed automatikusan a Facebookon is megjelenik és megosztható:

  Hirdetésed automatikusan felkerül a Bikemag Apró Facebook oldalára, ahonnan megosztható, ha pedig törlöd a hirdetést a Facebookról is törlődik. 

A korábbi apróhirdetőt felváltotta az új oldal, amely nem tartalmazza a korábbi felhasználói adatokat, ezért kérjük regisztrálj új felhasználói fiókot. 
 

REGISZTRÁLJ ITT ! <

Sütibeállítások

Hozzáadott

  Nincsenek összehasonlítható hirdetések, adj hozzá párat.