AKCIÓS 299e KP! 0KM-es CSÚCS REYNOLDS CARBON 27,5 / INDUSTRY NINE BOOST INDUSTRY NINE TR 307 Mountain Bike Alkatrész, MTB Kerék / Felni / Gumi 27.5" (650b) nem használt ELADÓ

365 000 Ft -18% 299 000 Ft
Keres / Kínál
ELADÓ
Állapot
nem használt
Típus / Modell
INDUSTRY NINE TR 307
Feladva
24.06.06
További információ
Leírás

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-20h között megtekinthetők!


 

+36209696009


 

apro@kpk-salebike.hu


 

420eFT-os 0KM-es full csúcs REYNOLDS / INDUSTRY NINE TR 307 CARBON BLACKLABEL kiadású 27,5” (650b) DISC TLR BOOST AM/Trail MTB hátsó kerék sürgősen eladó!


 

Specifikáció:

  • „Blacklabel“ limitált kiadás - a legkönnyebb, legjobb REYNOLDS TR-szériás kerékszett
  • AM/trail MTB felhasználásra tervezett 27,5” (650b) méretű prémium carbon hátsó kerék
  • Magas szakítószilárdságú HM Carbon felni alapanyag
  • Mountain Rim 5 (MR5) Construction Technology – Reynolds által szabadalmaztatott felnikonstrukció
  • Kifejezetten XC/XCM (maraton) felhasználásra fejlesztett modell
  • HOOKLESS rendszerű Tubeless Ready (TLR), egyszerű belső nélküli átalakítás
  • 30mm belső szélesség – ideális párosítás 2,35-2,6” széles Trail külső gumikkal
  • Amerikában gyártott INDUSTRY NINE HYDRA agyszett, innovatív agymechanika, azonnali 0,5 fokos (!) fokos reteszelés, mintha nem is lenne benne reteszelő mechanika!
  • INDUSTRY NINE Full 7075-T6 aluminum CNC agytest
  • EDM A2 reteszelő fog – INDUSTRY NINE szabadalom
  • Csúcs SAPIM CX-RAY küllők – könnyű, erős, aerodinamikus
  • BOOST 148/12mm Thru-axle tengelycsatlakozás
  • SHIMANO HG 11s alu kazettatest – többféle hajtásrendszerekkel kompatibilis
  • Center Lock tárcsarögzítés


 

A kerék ára gumi, féktárcsa és sor nélkül értendő!


 

0KM-es professzionális hátsó kerék!

+INFO

A hirdetésben szereplő REYNOLDS TR 307 „Black Label” limitált sorozat CARBON DISC BOOST TLR 27,5” (650b) az abszolút zászlóshajó az amerikai kerékgyártó kínálatában. Erős, ellenálló konstrukció, kifejezetten Trail/AM igénybevételre fejlesztve. Az elpusztíthatatlan mivolta ellenére mindössze 1570g/párban. A felni magas szakítószilárdságú HM Carbon alapanyagot alkalmaz, abszolút űrtechnológia, leginkább az ENVE modellekhez hasonlítható. De nem elég a prémium alapanyag, a carbon alapanyag esetében fontos a fejlett felépítés, ami ebben az esetben az ú.n. Mountain Rim 5 (MR5) Construction Technology – azaz a Reynolds által szabadalmaztatott spéci konstrukció (layup). A gumit fogadó belső vájat HOOKLESS rendszerű Tubeless Ready, egyszerű belső nélküli átalakítással. A belső szélesség 30mm, így ideális párosítás 2,35-2,6” széles Trail külső gumikkal.

A hátsó kerék másik fő komponense az elképesztő technológiákat felvonultató, Amerikában gyártott INDUSTRY NINE HYDRA agyszett. Egyedi, innovatív agymechanikát alkalmaz, azonnali 0,5 fokos (!) fokos reteszelés, mintha nem is lenne benne reteszelő mechanika! A többi része is hasonlóan igényes konstrukció, 7075-T6 aluminum CNC agytest EDM A2 reteszelő fog (ez ugyebár INDUSTRY NINE szabadalom) Az eredmény elképesztő hanghatás és maximális megbízhatóság. A tengely a legmodernebb BOOST rendszerű, 148/12mm Thru-axle tengelycsatlakozással. Ez a modellváltozat SHIMANO HG 11s alu kazettatesttel rendelkezik (igény szerint megoldható xD is), tehát többféle hajtásrendszerekkel kompatibilis, és Center Lock tárcsarögzítést alkalmaz.

Márkainfo:

A Salt Lake City-ben alapított és a fejlesztő központot és tesztlabort mai napig ott üzemeltető jól ismert kerékgyártó márka ma a MecLean-Fogg csoport része. A kerékpáros berkekben a MecLean-Fogg talán kevésbé ismert, viszont ha egy NASCAR vagy windsurf rajongó hallja ezt a nevet, szája azonnal mosolyra fakad! Lényeg az, hogy egy nagyobb, tőkeerős karbonspecialista szárnya alatt az általunk jól ismert REYNOLDS a szó szoros szárnyra kapott, újabb és újabb csemegékkel lepi meg mind az országútisokat – vagy esetünkben a teljesítmény-orientált montisokat.

A REYNOLDS ugyebár a mai napig működő legendás acél csőgyártó egyik lányvállalata volt sokáig, villákat majd hátsó kerékeket kínált, és már a kezdetektől a carbon technológia felé vette az utat. Termékei egyértelműen a prémium piaci szegmenset célozzák meg, csúcs megoldásokkal, a legjobb alapanyagokból, elképesztő szakértelemmel. A Salt Lake City „főhadiszállás” sem a véletlen műve – ott székel az ENVE, a PARLEE és számos más exkluzív kerékpármárka, lévén ott található az amerikai hadsereg technikai fejlesztőközpontja, ott a „know-how”!

Tulajdonságok
Fékrendszer
tárcsafék
Féktárcsa rögzítés
centerlock
Kerék méret
27.5" (650b)
Első / hátsó / pár
hátsó
Felni anyaga
karbon
E-bike specifikus
nem
  • Hirdetés jelentése road-sign-warning Jelentés visszavonás remove-circle
  • 310 megtekintés
Ismerősöd neve *
Ismerősöd e-mail címe *
Név
Email
Üzenet
Sütibeállítások
Jelölj ki egy címkét, vagy kattints az „Egyéb” gombra a megjegyzések küldéséhez
Betöltés...
Biztosan visszavonod a jelentést?
Nem

Hozzáadott

    Nincsenek összehasonlítható hirdetések, adj hozzá párat.