AKCIÓS 299e KP! CSÚCS ALCHEMIST 27,5 FULL CARBON BOOST Hand Made in Italy ALCHEMIST Mountain Bike Alkatrész, MTB Kerék / Felni / Gumi 27.5" (650b) használt ELADÓ

420 000 Ft -29% 299 000 Ft
Keres / Kínál
ELADÓ
Állapot
használt
Típus / Modell
ALCHEMIST
Feladva
24.04.17
További információ
Leírás

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-20h között megtekinthetők!

 

+36209696009

 

apro@kpk-salebike.hu

 

620eFT-os abszolút csúcs "Hand Made in Italy" ALCHEMIST FULL CARBON / DT SPLINE ONE QR15 110 - ALCHEMIST CARBON X12 148 BOOST TLR kerékszett sürgősen eladó!

 

Specifikáció:

  • Magas full carbon profil, 27mm belső abroncs szélesség
  • Ridge Reinforcement Hookless Rim peremkialakítás (szabadalmaztatott)
  • 6D Molding szerkezeti felépítés
  • Impact Performance – kalapáccsal sem lehet szétverni az abroncsot!!!
  • Real Tubeless TLR rendszer – bombabiztos belső nélküli használat
  • DT SWISS 240 agymechanika
  • DIRECT PULL BOOST agytestkialakítás – terhelésfüggő, csak ott tartalmaz anyagot, ahol az agyat terhelés éri
  • XD body 26HT szabadalmaztatott kazettatest – minden idők legkönnyebb és legmegbízhatóbb szabadonfutó-szerkezete
  • SAPIM SPRINT küllők
  • További technológiák: www.alchemistbikes.com/en/technologies
  • 1.380g/pár
 

A kerékszett ára a fotón látható (Tubuless-es) gumi-külsőket nem tartalmazza!

 

+INFO
 

A felnik nagy része a legtöbb kerékpáros számára túlépített, sok benne a fölösleges anyag. Miért? Elsősorban azért, mert a felni egész kerületén, a küllők hosszában és az agyperemeken a falvastagságok terhelés szerint nem változnak. Például a küllőfuratok körüli rész, illetve a köztük lévő szakaszok nem egyforma terhelést kapnak - a különbség akár többszörös is lehet – így az utóbbi szakasz nem igényel annyi anyagot, mint a furatoknál. A hiányosság pusztán anyagi megfontolásból adódik: nem csoda, hiszen így préseli ki magából a gép, ami gyártja, és ha ezen változtatni akar a gyártó, akkor plusz munkafolyamatokat kell beiktatni. Az alu felniknél ez az utólagos megmunkálás, és lekönnyítés azért eléggé macerás megoldás, így ezek a felnik bizony nem éppen olcsók.

Itt jön a képbe a karbon. Bár a legtöbb karbon felni ugyanúgy nem optimalizálják a terhelés függvényében, mint az alu felnik többségét, azért szerencsére akadnak kivételek. Az ALCHEMIST karbon felnije ékes példája annak, hogy hogyan is kellene kinéznie annak a karbon felninek, amelyiket optimalizáltak az őt ért terhelések maximális elviselésére. A lényeg, hogy ahol húzza a küllő a felnit, ott lehetőleg ne szimplán egy 90 fokot bezáró felni-küllő kapcsolat legyen, mert az nem annyira jó a terhelés eloszlatása, és karbon anyag szélszerkezeti erőssége szempontjából. Az ALCHEMIST megoldásánál így sokkal erősebb a küllőfuratok környékén, mintha csak simán átfúrták volna az alapanyagot. Ezt fejeli meg a DIRECT PULL BOOST terhelésfüggő agytestkialakítás, amely csak ott tartalmaz anyagot, ahol az agyat terhelés éri. Etalon megoldás, ipari remekmű!

A 2012-ben alapított olasz kerékgyártó specialista innovatív megoldásokkal tűnik ki a carbon kerekek piacából, amit csinálnak, nem mágia, hanem a keréktechnológia újjászületése, azaz alkímia! A legerősebb, legfejlettebb (TORAY) alapanyagokból, hi-tech megoldásokkal, pontos kis-szériás munkamódszerrel.

Tulajdonságok
Fékrendszer
tárcsafék
Kerék méret
27.5" (650b)
Első / hátsó / pár
pár
Felni anyaga
karbon
E-bike specifikus
nem
  • Hirdetés jelentése road-sign-warning Jelentés visszavonás remove-circle
  • 102 megtekintés
Ismerősöd neve *
Ismerősöd e-mail címe *
Név
Email
Üzenet
Sütibeállítások
Jelölj ki egy címkét, vagy kattints az „Egyéb” gombra a megjegyzések küldéséhez
Betöltés...
Biztosan visszavonod a jelentést?
Nem

Hozzáadott

    Nincsenek összehasonlítható hirdetések, adj hozzá párat.