Eladó használt Marzocchi MX Comp ETA 2004 teleszkóp Marzocchi MX Comp ETA 2004 Mountain Bike Alkatrész, MTB Villa / Rugóstag villa 26" 101-120 mm használt ELADÓ

45 000 Ft
Keres / Kínál
ELADÓ
Állapot
használt
Típus / Modell
Marzocchi MX Comp ETA 2004
Feladva
23.10.08
További információ
Leírás
Eladó egy nagy becsben tartott még eredeti olasz gyártmányú, levegős rugózású Marzocchi MX Comp ETA 2004-ből. Korához képest úgy gondolom szép állapotú. A lábon van ugyan pár nem túl durva karc, de becsúszói és válla kifogástalanok. Gondos gazdája voltam, nincs szétugrálva, leginkább hobbi túrázásra volt használva. Hibátlanul működik és azonnal használatra is fogható. Gyönyörűen mozog, levegőt és olajat nem ereszt. Az eredeti matricái elkoptak az évek során, de az eredetiek alapján új szett lett hozzá gyártva. Folyamatosan szervizelt és jelenleg is friss olajjal van feltöltve. Vadonat új eredeti ETA kapcsoló tekerője van, de adok hozzá egy tartalékot is. A villához jár egy Shimano IS-PM tárcsafék adapter 180mm-es féktárcsához. Nyaka 193mm hosszú 1 1/8 colos vagyis standard A-Head méretű.

A teleszkóp személyesen is átvehető, de csak Vácon! Egyéb esetben előre utalás után futárszolgálattal tudom elküldeni a vevő terhére. Érdeklődni a kovesdilaszlo83@gmail.com e-mail címen, illetve a 06-30-659-3946-os telefonszámon lehet. Az ár fix, csere köszönöm szépen nem érdekel. 
Tulajdonságok
Villanyak hossz
193
Villa v. rugóstag
villa
Rugóút
101-120 mm
Fékrendszer
tárcsafék
Kerék méret
26"
Kerék rögzítés
  • gyorszáras (elöl)
E-bike specifikus
nem
Hely
Megye
Pest
Térkép nagyítása
  • Hirdetés jelentése road-sign-warning Jelentés visszavonás remove-circle
  • 422 megtekintés
Ismerősöd neve *
Ismerősöd e-mail címe *
Név
Email
Üzenet
Sütibeállítások
Jelölj ki egy címkét, vagy kattints az „Egyéb” gombra a megjegyzések küldéséhez
Betöltés...
Biztosan visszavonod a jelentést?
Nem

Hozzáadott

    Nincsenek összehasonlítható hirdetések, adj hozzá párat.