AKCIÓS 185e KP! CSÚCS MARCHISIO ZERO LIGHT Carbon agyas 1.390g/pár! ZERO LIGHT Országúti / Gravel / Triatlon Alkatrész, Országúti Kerék / Felni / Gumi használt ELADÓ

240 000 Ft -23% 185 000 Ft
Keres / Kínál
ELADÓ
Állapot
használt
Típus / Modell
ZERO LIGHT
Feladva
23.12.29
További információ
Leírás

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-20h között megtekinthetők!


 

+36209696009


 

apro@kpk-salebike.hu

350eFT-os ultrakönnyű MARCHISIO ZERO LIGHT peremes csúcskategóriás alu országúti kerékszett sürgősen eladó!


 

Specifikáció:

  • 24mm magas profil
  • Hagyományos peremes felni lényegében szingós rendszer súlyában
  • Verhetetlen tömeg/merevség mutató – kiváló gyorsíthatóság és menetdinamika
  • Szabadalmaztatott MARCHISIO kazettatest-kialakítás és agymechanika
  • Carbon agytest
  • Oldalanként 2-2 alacsony súrlódású prémium csapágy
  • ZERO IMPACT egyedi küllőcsatlakozás – a pehelysúly ellenére tartós és megbízható
  • Széles agyperem-kialakítás – nagyobb oldalirányú merevség
  • 1390g/pár
  • Számos olasz kontinentális profi kerékpáros használja a hegyi szakaszokon
  • Önmagában 350eFt-os érték

Kerékszett tartalma:

Első/hátsó kerék + gyors-zárak


 

A kerékszett gumikat, sort nem tartalmaz!


 

Igény szerint a rajta lévő peremes profi VITTORIA RUBINO PRO hajtogatós külsőkkel +15eFT


 

+INFO

A családi hagyományok hozták életre a jól ismert MARCHISIO kerékmanufaktúrát, az alapító „atya”, Dante Marchisio profi kerékpárversenyző volt az 50-es években, együtt hajtott Fausto Coppi-val és Nino De Filippis-szel. Miután Dante kitanulta a finommechanikát, precíziós alkatrészek gyártásába kezdett, és hamar megállapodott szeretett sportja, a kerékpár mellett. Több kiváló mérnököt vett fel, és velük együtt az 1980-as évek elején megalkotta az első versenyzésre optimalizált MACHISIO kereket. Egyértelműen veleszületett affinitásról beszélünk, hisz a csúcs kerék elkészítéséhez több kell, mint ipari szaktudás, a kerékpárt, mint eszközt ismerni kell, amit egy versenyzőnél kevesen ismernek mélyrehatóbban.

Az első kerékszett már számos innovatív megoldást tartalmazott. akkor még külön szabadonfutó szerkezettel működött, amelyből a Regina mellett a Marchesio kínálta a legszélesebb áttételi választékot. Precíziós lánckerekek is születtek Aviotek néven, amelyet a profi kerékpárversenyzők előszeretettel helyettesítettek be a Campagnolo, Miche vagy más gyártó termékeibe. A 90-as évek közepén pedig újszerű szabadonfutó mechanikát építettek a hátsó agyba. A lánckeréksorok gyártásával ekkor sem hagytak fel, és egészen 2010-ig kaphatóak volt a speciális MARCHISIO rendszer, amely minden nagy gyártó kazettatestével kompatibilis volt, ráadásul 7-10 fokozatig bármilyen váltórendszerrel kiválóan működött.

De térjünk vissza hirdetésünk tárgyára a MARCHISIO ZERO LIGHT peremes országúti kerékszettre! A márka méltán büszke erre a modellre, hisz’ karbon – vagy hagyományos szingós - kerék súlyban kínál kellően merev, megbízhatóan fékezhető országúti kereket. Ideális hegyes vidékre, mivel ott a súlymegtakarítás fokozottan számít. Verhetetlen tömeg/merevség mutatóval rendelkezik, ami kiváló gyorsíthatóságot és menetdinamikát tesz lehetővé. A szabadalmaztatott MARCHISIO kazettatest-kialakítás és agymechanika kismanufakturális környezetben, a szokványosnál precízebb toleranciákkal készül. A hátsó agy oldalanként 2-2 alacsony súrlódású prémium csapágyat tartalmaz, így működése finomabb, mint a legtöbb „nagyipari” termék. A ZERO IMPACT egyedi küllőcsatlakozás is az innovatív szemlélet gyümölcse. A MARCHISIO ZERO LIGHT a pehelysúly ellenére (1390g/pár) tartós és megbízható. kialakítás. Számos olasz kontinentális profi kerékpáros használja a hegyi szakaszokon.

Tulajdonságok
Fékrendszer
patkófék
Első / hátsó / pár
pár
Kazetta kompatibilitás
shimano (micro spline)
Kerék rendszer
szingó
Felni anyaga
alu
Triatlon specifikus
Nem
E-bike specifikus
nem
  • Hirdetés jelentése road-sign-warning Jelentés visszavonás remove-circle
  • 270 megtekintés
Ismerősöd neve *
Ismerősöd e-mail címe *
Név
Email
Üzenet
Sütibeállítások
Jelölj ki egy címkét, vagy kattints az „Egyéb” gombra a megjegyzések küldéséhez
Betöltés...
Biztosan visszavonod a jelentést?
Nem

Hozzáadott

    Nincsenek összehasonlítható hirdetések, adj hozzá párat.