AKCIÓS 189e KP! CSÚCS ZEFIRO AERO 38 FULL CARBON TUBULAR kerékszett 1.190g ZEFIRO T38 AERO FULL CARBON Országúti / Gravel / Triatlon Alkatrész, Országúti Kerék / Felni / Gumi használt ELADÓ

350 000 Ft -46% 189 000 Ft
Keres / Kínál
ELADÓ
Állapot
használt
Típus / Modell
ZEFIRO T38 AERO FULL CARBON
Feladva
24.04.14
További információ
Leírás

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-20h között megtekinthetők!

+36209696009

 

apro@kpk-salebike.hu

 

480eFT-os csúcs ZEFIRO T38 AERO FULL CARBON Tubular országúti kerékszett sürgősen eladó!

 

Specifikáció:

  • Ultrakönnyű Full Carbon monocoque felniszerkezet
  • Egyik legkönnyebb aero országúti kerékszett a piacon (1190g/pár)
  • 21mm tubular szélesség – szingó külső gumit fogad
  • Aerodinamikai szempontok szerint optimalizált 38mm profilmagasság – jelentős előnyökhöz juttatja a kerékpárost (akár másfél perc 40 km-es távon), mindazonáltal az oldalszélben is irányítható marad
  • Ultrakönnyű ZEFIRO MICRO agytest elől-hátul
  • Csúcs SAPIM SPRINT kardküllők – elől 20, hátul 24 hagyományos fűzés
  • QR kerékcsatlakozás
 

A kerékszett ára gumik, sor nélkül értendő!

 

Igény esetén a rajta lévő csúcs S-WORKS TURBO szingókkal +20eFT

 

+INFO

 

A ZEFIRO olasz carbon kerékspecialista márka, az egyik első ebben az exkluzív piaci szegmensben. A 2011-ben indított vállalkozás célja, hogy elérhető áron biztosítsa a versenysportban már alkalmazott és bizonyított carbon technológiát. Nemzetközi kiállításokon és versenyeken mutatják be legújabb termékeiket, amelyek rendre a technológia élvonalában „menetelnek”. 2013-tól már egyéb prémium alkatrészeket is kínál a ZEFIRO, mint például ultrakönnyű országúti kormányokat és kormányszárakat, nyeregszárkat, illetve külön általuk tervezett agyszetteket. Néhány éve pedig a karbonvázak piacára is betört az olasz prémium márka, illetve MTB alkatrészek – elsősorban kerekek – is felkerültek a „nyálcspegtető” palettára.

Az itt meghirdetett ZEFIRO T38 modell az arany középutat képviseli a teljesítménycentrikus carbon kerékszettek kínálatában. Az ultrakönnyű Full Carbon Monocoque felnikialakítás szingó külső gumit fogad, így az egyik legkönnyebb aero országúti kerékszett a piacon. Tömege elképesztő (1190g/pár). Aerodinamikai szempontok szerint optimalizált 38mm profilmagassága jelentős előnyökhöz juttatja a kerékpárost (akár másfél perc 40 km-es távon), mindazonáltal az oldalszélben is irányítható marad. Az alacsony tömeg másik „kulcsfigurája” a minimalista ZEFIRO MICRO agytest, amely a gyártó saját fejlesztése, minden bizonnyal az egyik legkönnyebb kerékagy-szett ma a piacon.

A két említett komponenst SAPIM SPRINT kardküllők kötik össze hagyományos fűzéstechnikával, így egy esetleg küllőtörés esetén a kerék könnyen javítható. Ha meg akarod tudni, milyen egy igazi profik által is használt carbon kerékszett, a ZEFIRO T38-nál jobbat nem találsz. A szó szoros értelmében hasítja a levegőt, gyorsabb leszel mind az emelkedőkön, mind sík terepen, és az oldalszélben sem kell küzdeni az egyenes haladással.

Tulajdonságok
Fékrendszer
patkófék
Első / hátsó / pár
pár
Kerék rendszer
szingó
Felni anyaga
karbon
Triatlon specifikus
Nem
E-bike specifikus
nem
  • Hirdetés jelentése road-sign-warning Jelentés visszavonás remove-circle
  • 251 megtekintés
Ismerősöd neve *
Ismerősöd e-mail címe *
Név
Email
Üzenet
Sütibeállítások
Jelölj ki egy címkét, vagy kattints az „Egyéb” gombra a megjegyzések küldéséhez
Betöltés...
Biztosan visszavonod a jelentést?
Nem

Hozzáadott

    Nincsenek összehasonlítható hirdetések, adj hozzá párat.