AKCIÓS 289e KP! CSÚCS DEDACCIAI ELEMENTI FULL CARBON 45 TUBULAR DEDACCIAI ELEMENTI Országúti / Gravel / Triatlon Alkatrész, Országúti Kerék / Felni / Gumi használt ELADÓ

420 000 Ft -31% 289 000 Ft
Keres / Kínál
ELADÓ
Állapot
használt
Típus / Modell
DEDACCIAI ELEMENTI
Feladva
24.04.19
További információ
Leírás

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-20h között megtekinthetők!
 

+36209696009
 

apro@kpk-salebike.hu
 

800eFT-os csúcs DEDA ELEMENTI 45 CCL CARBON Tubular Aero országúti kerékszett sürgősen eladó!


 

Specifikáció:

  • Handbuilt in ITALY!
  • Ultrakönnyű Full Carbon monocoque felni
  • 1450g/pár
  • 25mm felniszélesség – szingó külső gumit fogad
  • Aerodinamikai szempontok szerint optimalizált 45mm profilmagasság – jelentős előnyökhöz juttatja a kerékpárost (akár másfél perc 40 km-es távon)
  • Prémium CNC agyszett, megbízható ABEC csapágyak
  • Direct Pull SAPIM kardküllők – elől 18, hátul 20
  • HG 11s alu kazettatest – SHIMANO és SRAM szettekkel kompatibilis 11 fokozatszámig
  • QR kerékcsatlakozás


 

A kerékszett ára gumik és sor nélkül értendők!
 

Igény szerint a rajtuk látható CONTINENTAL GATORSKIN csúcs szingókkal +30eFT


 

+INFO

A Dedacciai és Deda Elementi márkát a Locatelli fivérek alapították az 1990-es évek elején. Két igen különböző profillal rendelkező önálló cégről van szó. A Dedacciai a kerékpárvázhoz való cső alapanyag gyártását tűzte zászlajára, a piac legendás gyártóinak, a honfitárs Colombus, az angol Reynolds vagy a japán Tange-nek támasztva kemény konkurenciát. A Dedacciai a legmodernebb csőmegmunkáló gépparkot tudhatja magáénak, ahol a hagyományos acél mellett alumínium és magnézium (pl. Pinarello AK61) csöveket húznak, alakítanak. Emellett a Dedacciai új karbon csőgyártó üzemet létesített, ahol kész vázakat is szerelnek.

A közismert Deda – teljes nevén Deda Elementi – márka a kerékpáros kiegészítők területét fedi le, kormányszárakat, kormányt, nyeregszárat, hajtóművet és első villát kínálnak, országúti, időfutam/triatlon, pálya, illetve MTB felhasználásra egyaránt. A Deda márkához fűződik például a 31,7 mm-es kormánybefogó szabvány megalkotása, népszerűsítése, az utóbbi években még egyet ugorva a „méretlétrán” egy 35 mm-es szabványt is alkottak, amely a tömeg növelése nélkül minden eddiginél stabilabb irányítást tesz lehetővé.

Az itt meghirdetett DEDA ELEMENTI 45 CCL országúti kerékszett az arany középutat képviseli a teljesítménycentrikus carbon kerékszettek kínálatában. Az ultrakönnyű Full Carbon Monocoque felnikialakítás szingó külső gumit fogad, így az egyik legkönnyebb aero országúti kerékszett a piacon. Tömege 1450g/pár, mindazonáltal aerodinamikai szempontok szerint optimalizált 45mm profilmagassága jelentős előnyökhöz juttatja a kerékpárost (akár másfél perc 40 km-es távon). A másik „kulcsfigura” a DEDA-fejlesztés CNC alu agyszett, amely az esztétika és a fokozott merevség mellett megbízható csapágyazással és HG11s kazettatesttel emelkedik ki a mezőnyből. A két említett komponenst SAPIM Direct Pull kardküllők kötik össze. Ha meg akarod tudni, milyen egy igazi profik által is használt carbon kerékszett, ennél a kiváló modellnél jobbat aligha találsz!

Tulajdonságok
Fékrendszer
patkófék
Első / hátsó / pár
pár
Kerék rendszer
szingó
Felni anyaga
karbon
Triatlon specifikus
Nem
E-bike specifikus
nem
  • Hirdetés jelentése road-sign-warning Jelentés visszavonás remove-circle
  • 135 megtekintés
Ismerősöd neve *
Ismerősöd e-mail címe *
Név
Email
Üzenet
Sütibeállítások
Jelölj ki egy címkét, vagy kattints az „Egyéb” gombra a megjegyzések küldéséhez
Betöltés...
Biztosan visszavonod a jelentést?
Nem

Hozzáadott

    Nincsenek összehasonlítható hirdetések, adj hozzá párat.