AKCIÓS 320e KP! CSÚCS FSA K-FORCE AERO CARBON 50 Tubular 1.390gr K-FORCE AERO FULL CARBON 50 Országúti / Gravel / Triatlon Alkatrész, Országúti Kerék / Felni / Gumi használt ELADÓ

480 000 Ft -33% 320 000 Ft
Keres / Kínál
ELADÓ
Állapot
használt
Típus / Modell
K-FORCE AERO FULL CARBON 50
Feladva
24.04.19
További információ
Leírás

Itt a Bikemag-on hirdetett kerékpárjaink telefonos egyeztetést követően hétfőtől vasárnapig, 10h-19h között megtekinthetők!


 

+36209696009


 

apro@kpk-salebike.hu


 

750eFT-os full csúcs FSA K-FORCE AERO FULL CARBON 50 Tubular Ceramia csapágyas kerékszett sürgősen eladó!


 

Specifikáció:

  • A WORLD TOUR versenyeken gyakran látható ultrakönnyű profi használatra tervezett kerékszett
  • Szélcsatornában és CFD modellezéssel fejlesztett 50mm magas profil – kiváló légellenállás mutatók, mégis könnyen irányítható az oldalszélben
  • A magas felniprofil ellenére mindössze 1390g!
  • Magas szakítószilárdságú 3K carbon alapanyag
  • Az agyakban 6db kerámiacsapágy
  • Extra-könnyű agytest, CNC perem
  • Direkt húzású könnyített aerodinamikus SAPIM AERO kardküllők (20/24db)
  • 17mm-es megnövelt tengelyátmérő
  • QR tengelyrögzítés
  • CAMPAGNOLO 10/11/12s alu kazettatest


 

Keveset futott, fotók szerinti újszerű állapotú abszolút csúcskategóriás carbon aero kerékszett!


 

A kerékszett ára szingós külsőket, sort nem tartalmaz!
 

Igény szerint a fotón látható TUFO szingókkal +20eFT.


 

+INFO
 

Az itt meghirdetett FSA K-FORCE Carbon 50 Aero Tubular (szingós) országúti kerékszett a világhíres márka csúcskategóriás modellje, a WORLD TOUR sorozatban több csapat versenyzői alatt gyakran megcsodálható. 50mm magas abroncsprofil jellemzi, szélcsatornában és CFD modellezéssel fejlesztett profilt kapott, természetesen kiváló légellenállás-mutatókkal, az oldalszélben mégis könnyen irányítható marad. A magas felni ellenére tömege mindössze 1390g, tehát aero és ultrakönnyű egyszerre! Az alapanyag magas szakítószilárdságú 3K carbon, megerősített küllőfuratok növelik a megbízhatóságot. Tubular (szingó) gumiköpenyt fogad.

Az agyszett 6db kerámiacsapágyat tartalmaz, extra-könnyű agytesteket találunk CNC-megmunkált peremmel. Belül 17mm-es megnövelt tengelyátmérőt kapott, az itt meghirdetett modellváltozat CAMPAGNOLO 10/11/12s alu kazettatesttel rendelkezik (ami cserélhető más szisztémára). Direkt húzású könnyített aerodinamikus SAPIM AERO kardküllők (20/24db) kötik össze a már említett fantasztikus felnivel. Az FSA tehát egyértelműen csúcstechnológiát kínál, most lehetősége van bárkinek kipróbálni, milyen kerekekkel menne a profik!

Márkainfo:
 

Az FSA (Full Speed Ahead) a tajvani TH Indsutries márkaneve, amerikai valamint európai központtal egyaránt rendelkezik, így a világon mindenhol ismerősen cseng a márkanév. A cég 1994-ben alakult. Az FSA nagy jelentőséget tulajdonít a technológiának. A cég négy különböző területen foglalkoztat szakértőket, akik biztosítják a magas minőségi követelményeket a tervezés és gyártás során. Ezzel kötelezték el magukat a kutatás és fejlesztés iránt, hogy integrálják az új anyagokat és keressék az eszközöket a maximális teljesítmény eléréséhez. A márka kínálatában főleg hajtóművek, nyeregcsövek, kormányrendszerek, illetve kerékszettek találhatóak - az országúti, a többféle MTB szakág kerékpárjaihoz egyaránt. Az FSA fő érdeme a BB30 középcsapágy-szabvány meghonosítása. Az elmúlt pár évben már szinte minden jelentős Pro Tour és mtb csapat használ valamilyen FSA alkatrészt, valamint több kerékpárgyártó építi be gyári felszereltségként a bringáiba a cég valamely termékét.

Tulajdonságok
Fékrendszer
patkófék
Első / hátsó / pár
pár
Kerék rendszer
szingó
Felni anyaga
karbon
Triatlon specifikus
Nem
E-bike specifikus
nem
  • Hirdetés jelentése road-sign-warning Jelentés visszavonás remove-circle
  • 135 megtekintés
Ismerősöd neve *
Ismerősöd e-mail címe *
Név
Email
Üzenet
Sütibeállítások
Jelölj ki egy címkét, vagy kattints az „Egyéb” gombra a megjegyzések küldéséhez
Betöltés...
Biztosan visszavonod a jelentést?
Nem

Hozzáadott

    Nincsenek összehasonlítható hirdetések, adj hozzá párat.