CHALLANGE Twister Rekumbens 26" használt ELADÓ

230 000 Ft
Keres / Kínál
ELADÓ
Állapot
használt
Kerékpár márka
CHALLANGE
Típus / Modell
Twister
Feladva
23.09.24
További információ
Leírás
Challenge Twister 20/26” fekvőkerékpárom eladó.
A holland gyártó klasszikus, strapabíró túramodellje, könnyű kezelhetősége miatt akár teljesen kezdő rekusoknak is ideális. A vázgeometriából adódóan a hajtókar kifejezetten alacsonyan van, az üléspozíció miatt alacsonyabb testmagasságú kerékpárosoknak is tökéletes, a boom állításával viszont akár magasabbak számára is jó lehet.
Jelenleg alsó kormányos (direkt kormányzással), de eredetileg felső kormányos volt, könnyen vissza alakítható.
A váz anyaga alumínium, a villák masszív Cro-Mo anyagból készültek. A hátsó villa néhány éve homokszórás után újra lett fújva.
A hátsó kerékagyban elhelyezett 3 fokozatú Sram Dual Drive váltó biztosítja a helyben váltás lehetőségét, ezáltal sokkal könnyebb az elindulás. A relatív kis első tányér, plusz az agyváltó-hátsó lánckeréksor kombó alkalmassá teszi a legmeredekebb emelkedők leküzdésére is.
Az ergonómikus kialakítású ülés rendkívül masszív, a dőlésszöge ízlés szerint variálható, a hátsó rugóstag remekül elnyeli az út egyenetlenségeit.
Nagyon megbízható konstrukció, mely hosszabb túrákra is alkalmas. Én is többnyire nyaraláskor, egy-két hetes vándortúrákon használtam, terepen és városban is meglepően jól teljesít, könnyen irányítható, akár egy kézzel is.
Nem terveztem lecserélni, ezért idén vettem rá Schwalbe Marathon gumikat, melyek ezáltal tartozékok, akárcsak a Cateye kilométeróra. A fejtámla szivacs része lötyög, ez kis javításra szorul, esetleg az agyváltóra rá lehet nézni, a többi része rendben van, az utóbbi években sok mindent cserélve lett rajta (hátsó váltó, összes fogaskerék, lánc, ipari csapágyas agyak, agyváltó szerviz, stb.) Megtekinthető Kismaroson, de akár Budapestre is be tudom vinni.
Tulajdonságok
Váz anyaga
alu
Rugózás
merev
Fékrendszer
v-fék
Fokozatok elöl
3
Fokozatok hátul
7
Kerék méret
26"
Kerék rögzítés
  • gyorszáras (elöl)
  • átütő (hátul)
Hely
Megye
Budapest
Térkép nagyítása
  • Hirdetés jelentése road-sign-warning Jelentés visszavonás remove-circle
  • 650 megtekintés
Ismerősöd neve *
Ismerősöd e-mail címe *
Név
Email
Üzenet
Sütibeállítások
Jelölj ki egy címkét, vagy kattints az „Egyéb” gombra a megjegyzések küldéséhez
Betöltés...
Biztosan visszavonod a jelentést?
Nem

Hozzáadott

    Nincsenek összehasonlítható hirdetések, adj hozzá párat.