FORTRY kerékpáros kamásli FORTRY Cipő / Zokni / Kamásli Országúti, MTB, Triatlon, Téli, Gravel M nem használt férfi/unisex ELADÓ

5 999 Ft
Keres / Kínál
ELADÓ
Állapot
nem használt
Nem
férfi/unisex
Cipő márkák
_Egyéb
Típus / Modell
FORTRY
Feladva
24.10.22
További információ
Leírás
FORTRY kerékpáros kamásli
 
méret: M
szín: fekete
nagyon vastag, kényelmes betéttel
Hidegvédelem: A FORTRY felsőcipők télre alkalmasak, és télen a legjobb hideg elleni védőcipők. Tartsa lábát mindig melegen és kényelmesen. A Fortry felsőcipők három réteg kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek vastagok, rugalmasak, hideg- és vízállóak, és kifejlesztették az Ön számára legmegfelelőbb kültéri cipőket. Figyelem: csak kerékpározásra alkalmas, futásra nem. Kérjük, körültekintően válasszon.
Hidegállóság: a felsőcipő belső rétege kiváló minőségű flanelből készült, ami nagyon kényelmes, és alacsonyabb hőmérsékleten is melegen tartja a lábát. Vízálló: Kiváló minőségű vízálló szöveteket és vízálló cipzárakat használunk, ugyanakkor vízálló szalagot tervezünk a varratokra, hogy megvédjük cipőit az esőtől vezetés közben.
Biztonság: nagyon masszív cipzáras kialakítás reflektorral, 3M reflektor is használatos a talp és a cipzár között, biztonságosan közlekedhet esős napokon.
Teljes illeszkedés: a felsőcipő elasztikus, könnyen hordható és tökéletesen illeszkedik a cipődhöz, a cipzáron lévő tépőzár lazán állítható. A cipzáron lévő elasztikus szalag 2 cm széles, hogy megakadályozza a felsőcipő lecsúszását anélkül, hogy a vádlija nyomás alá kerülne. A cipő alsó része súrlódó és csúszásmentes anyagból készült. (Megjegyzés: használat után szárítsa meg)
Átvehető 16. v. 17. kerületben, esetleg Örs vezér terén.
Tulajdonságok
Cipő típusok
  • Országúti
  • MTB
  • Triatlon
  • Téli
  • Gravel
Kamásli / Zokni méretek
M
Hely
Megye
Budapest
Térkép nagyítása
  • Hirdetés jelentése road-sign-warning Jelentés visszavonás remove-circle
  • 15 megtekintés
Ismerősöd neve *
Ismerősöd e-mail címe *
Név
Email
Üzenet
Sütibeállítások
Jelölj ki egy címkét, vagy kattints az „Egyéb” gombra a megjegyzések küldéséhez
Betöltés...
Biztosan visszavonod a jelentést?
Nem

Hozzáadott

    Nincsenek összehasonlítható hirdetések, adj hozzá párat.