KASK BAMBINO PRO Sisak / Sapka használt ELADÓ

25 000 Ft
Keres / Kínál
ELADÓ
Állapot
használt
Típus / Modell
BAMBINO PRO
Feladva
23.05.26
További információ
Leírás
Bike 24-ből vásárolt Kask Bambino Pro White M (55-58 as méret)
Mivel nem használom és évek óta csak a dobozban pihen, eladom. Az arc oldalán található puha héjon van egy repedés, a használatot nem befolyásolja, fotóztam, a sisak minden más része szép állapotban van. A visor állásában ment tönkre, konkrétan 'ráégett a védőfólia', mivel anno saját napszemüveggel használtam (így is lehet) elkezdtem lebontani, de nincs hozzá türelmem, egyszerűbb egy újat beszerezni hozzá szerintem.

Számos szellőzőnyílás és egy 5 mm vastag töltőanyag, amely nagyon gyorsan elvezeti a nedvességet, hűvös és kényelmes tartást biztosít TT versenyeken, triatlonokon vagy pályakerékpározáson. Innovatív formájának és könnyen eltávolítható mágneses napellenzőjének köszönhetően a Bambino Pro ugyanolyan jól néz ki és működik.
A nagy teljesítményű héj minden fejhelyzetben hihetetlenül aerodinamikus. A szellőzést elöl hat mikro légbeömlő, hátul pedig négy lyuk biztosítja, amelyek egy belső szellőzőrendszeren keresztül kapcsolódnak össze. A védőrács mágneses rendszerrel van integrálva a sisakkal, és lovaglás közben könnyen eltávolítható vagy cserélhető.  Súly: 340 g

A csomag csak egy napellenzőt tartalmaz.
Műszaki adatok:
Háromdimenziós 3D száraz párnázás a réteges felépítés módszerén alapuló nyitott cellákkal: a legújabb technológia a maximális kényelem és a kiváló teljesítmény érdekében.
A szélcsatornában tesztelt héj rendkívül aerodinamikus formája, amely nagyon előnyös légáteresztési együtthatót tud kínálni, és garantálja a levegő áramlását mindig a sisaknak megfelelően, bármilyen helyzetben.
Coolmax® anyagból készült belső párnázás, mely két rétegből és egy nyitott cellás szűrőből áll. Kivehető és mosható.
Az áll alatti rögzítőpánt eco bőrből készült, mosható és hipoallergén. Puha tapintású, megakadályozza a bőrirritációt és növeli az általános komfortérzetet.
A KASK szabadalmaztatott technológiái közül ez az innovatív mágneses védőszemüveg kiemelkedik. A mágnesnek köszönhetően teljesen rátapad a sisakra, aminek köszönhetően folyamatos levegőáramlást tesz lehetővé és növeli az aerodinamikát.
Tulajdonságok
Triatlon specifikus
Nem
E-bike specifikus
nem
Hely
Megye
Fejér
Térkép nagyítása
  • Hirdetés jelentése road-sign-warning Jelentés visszavonás remove-circle
  • 332 megtekintés
Ismerősöd neve *
Ismerősöd e-mail címe *
Név
Email
Üzenet
Sütibeállítások
Jelölj ki egy címkét, vagy kattints az „Egyéb” gombra a megjegyzések küldéséhez
Betöltés...
Biztosan visszavonod a jelentést?
Nem

Hozzáadott

    Nincsenek összehasonlítható hirdetések, adj hozzá párat.