RIESE&MüLLER Swing Silent 51cm Elektromos Városi 28" Bosch használt ELADÓ

990 000 Ft
Keres / Kínál
ELADÓ
Állapot
használt
Nem
női
Kerékpár márka
RIESE&MüLLER
Típus / Modell
Swing Silent 51cm
Feladva
23.07.16
További információ
Leírás
ELADÓ az Ebringa Zrt-től vásárolt 2021 decemberében vásárolt, 2022.05.06-án forgalomba helyezett kerékpár. ÖSSZESEN 234 km-t használt!!! Sérülésmentes, karcmentes, gyönyörű állapotban. Összes kiegészítőjével (kosár, óra, gyári zár), gyári papírokkal, vezetett szervízkönyvvel, GARANCIÁLISAN. Új ára jelenleg 1.709.000Ft.  Megtekinthető Szegeden és Budapesten előzetesen egyeztetett időpontban +36-70-458-3434
 

A Riese&Müller egy klasszikus garázscéges sikertörténet, melyet a kilencvenes évek elején alapítottak. A cég eleinte egy összecsukható kerékpár gyártásával kezdődött, melyet Birdy névre kereszteltek. 2013-ban belekezdtek az elektromos kerékpárok gyártásába azzal az ambícióval, hogy prémium minőségű és hosszú élettartamú kerékpárokat alkossanak meg. Jellegzetes vázkialakításaikkal és innovatív gondolkodásmódjukkal kitűntek a tömegterméket gyártó kerékpáros márkák közül. A Riese & Müller így lett mára az egyik legkülönlegesebb prémium kerékpár brand.

A kerékpár felhasználási módja:

Ezt a kerékpárt első sorban városi körülményekre javasoljuk. A sárvédőnek köszönhetően bármilyen időjárásban használhatjuk kerékpárunkat anélkül, hogy ruhánkat összekoszolnánk. A csomagtartón akár 25 kg súly is szállíthatunk, de akár gyerekülést is szerelhetünk rá. A kerékpár úgy lett kialakítva, hogy a lehető legnagyobb komfortban kerékpározzunk, így hosszabb távokat is megtehetünk vele.

A motorról:

A Bosch legsokoldalúbb motorja. Mindegy, hogy sportos bringázás a célunk, munkába megyünk vagy kényelmes tempóban kirándulunk, a rásegítést mindig a megfelelő mértékben és a megfelelő pillanatban kapjuk. A 65Nm-es nyomatékának köszönhetően hegyes terepen is képesek leszünk a legtöbbet kihozni magunkból. A harmadik generációs motorok ellenállása szinte nulla, így kikapcsolt állapotban is könnyedén tekerhetünk.

A kijelző:

A levehető Intuvia kijelző minden fényviszony mellett olvasható, az eBike pedig egyszerűen és intuitív módon vezérelhető. A külön vezérlőegységnek köszönhetően a kezek mindig biztonságosan a kormányon maradnak, míg a váltásjelző segíti, hogy a megfelelő rásegítési fokozatban legyünk. Ez kíméli az akkumulátort és növeli a hatótávolságot

Tulajdonságok
Általános vázméret
  • XS 13-14"
  • S 15-16"
  • M 17-18"
  • L 19-20"
  • XL 21-22"
  • XXL 23-24"
Váz anyaga
acél
Motor márka
Bosch
Motor teljesítménye
500 W
Max. sebesség rásegítéssel
25 km/h
Akku kapacitás
401-500 Wh
Hajtás fajtája
szíjhajtás
Váltás típus
agyváltó
Fokozatok hátul
8
Kerék méret
28"
Kerék rögzítés
  • gyorszáras (elöl)
  • gyorszáras (hátul)
Hely
Megye
Csongrád-Csanád
Térkép nagyítása
  • Hirdetés jelentése road-sign-warning Jelentés visszavonás remove-circle
  • 352 megtekintés
Ismerősöd neve *
Ismerősöd e-mail címe *
Név
Email
Üzenet
Sütibeállítások
Jelölj ki egy címkét, vagy kattints az „Egyéb” gombra a megjegyzések küldéséhez
Betöltés...
Biztosan visszavonod a jelentést?
Nem

Hozzáadott

    Nincsenek összehasonlítható hirdetések, adj hozzá párat.