CANNONDALE Scalpel SI 29-es, összteleszkópos Mountain Bike 29" dual suspension Shimano XTR Shadow Plus used For Sale

899 000 HUF
Buy / For Sale
For Sale
Condition
used
Gender
male/unisex
Bike brand
CANNONDALE
Modell
Scalpel SI 29-es, összteleszkópos
Posted
Aug 25, 2024
Additional information
Description
Éld át a legmagasabb szintű hegyikerékpározás élményét ezzel a 2017-es Cannondale Scalpel bringával, amely a sebesség, agilitás és a tökéletes irányítás jegyében készült. Ez a csúcsminőségű cross-country bringa tökéletes választás azoknak, akik kompromisszum mentes teljesítményre vágynak minden körülmények között. Legyél akár tapasztalt versenyző, akár hétvégi bringás, a 2017-es Cannondale Scalpel tökéletes egyensúlyt kínál a sebesség, a kényelem és az irányíthatóság között. Emeld új szintre a bringázást ezzel a kiváló géppel!
Cannondale Scalpel váza kiváló teljesítményt nyújtó konstrukció, amelyet elit szintű cross-country bringázásra terveztek. Azok számára készült, akik csúcsminőséget és hatékonyságot keresnek. Az anyagok, az innovatív dizájn és az XC-re összpontosított geometria kombinációja versenyképes választássá teszi a versenypályán, valamint kiváló döntés a komoly bringások számára, akik új kihívások elé állítják magukat.
A 2017-es Cannondale Scalpel vázának főbb jellemzői:
  • Anyag: Karbon
    • A váz Cannondale BallisTec karbonból készült, amely rendkívül könnyű és hihetetlenül tartós. Ez a karbontechnológia merev és érzékeny vázat biztosít, minimalizálva az energia-veszteséget mászás és sprintelés közben, miközben elnyeli a vibrációkat a simább lejtőkön.
  • Geometria: Versenyre optimalizált
    • A váz geometriáját kifejezetten a cross-country versenyekhez tervezték. A meredek fejszög és a rövid láncvillák gyors irányíthatóságot és gyorsulást biztosítanak. A viszonylag alacsony középcsapágy növeli a stabilitást, megkönnyítve a technikás szakaszok leküzdését.
  • Aszimmetrikus integráció (AI)
    • Cannondale AI technológiája a hajtásláncot kifelé tolja, ami lehetővé teszi a rövidebb hátsó háromszöget. Ez gyorsabb irányíthatóságot eredményez, miközben növeli a gumiabroncsok sártűrését, és kompaktabbá teszi a vázat a jobb erőátvitel érdekében.
  • Felfüggesztési kialakítás
    • A Scalpel váza két felfüggesztéses rendszerhez van optimalizálva, amelyet cross-country felhasználásra terveztek. A hátsó rugóstag egy összekötő mechanizmuson keresztül kapcsolódik az egykaros felfüggesztéshez, amely egyensúlyt teremt a tömeg és a hatékonyságot, így biztosítva a feszes pedálozási platformot anélkül, hogy feláldozná a rugózás érzékenységét a durva terepen.
  • Belső kábelvezetés
    • A váz rejtett belső kábelvezetést biztosít a hátsó váltó számára. Ez nemcsak esztétikailag tisztább megjelenést ad a kerékpárnak, hanem védi is a kábeleket a szennyeződésektől és törmelékektől, így simább váltást és hosszabb kábelélettartamot biztosít.
  • Súly
    • A váz összsúlya rendkívül alacsony, így a 2017-es év egyik legkönnyebb teljes felfüggesztésű cross-country váza. Ez hozzájárul a kerékpár gyors gyorsulásához és mozgékonyságához szűk és kanyargós ösvényeken
  • Méret
    • A váz S-es mérete rendkívül kompakttá és könnyen kezelhetővé teszi a kerékpárt. A képen a kerékpár a felszerelt speciális kiegészítőkkel (100-as stucni, 420-as nyeregcső és ívelt 760-as kormány) a 179 cm magasságomhoz van beállítva a számomra megfelelő kormány kinyúlásra, és pedáltávolságra, de ennél alacsonyabbak számára is tökéletesen konfigurálható. Szívesen segítek a megfelelő beállításban, hiszen ez kulcsfontosságú a stabil kezeléshez és komfortos használathoz.
 
CZERO Carbon SL 29 kerék szett: Ez egy csúcsteljesítményű karbon kerékszett, amelyet hegyikerékpározáshoz terveztek. Könnyű felépítéséről és fejlett mérnöki tervezéséről ismert, a felnik kiváló minőségű szénszálból készülnek, amely csökkenti a súlyt és egyben robosztus, erős felépítést eredményez. A kisebb gördülési tömeg jobb gyorsítást és hatékonyabb mászást garantál. A kerekek merevsége javítja az erőátvitelt, biztosítva, hogy a pedálozásból származó energia a lehető legkevesebb veszteséggel kerüljön át a talajra. Ez a kerékszett kiváló választás azok számára, akik egy könnyű, masszív és megbízható szénszálas kerékszettre vágynak versenyzéshez vagy agresszív trail használathoz. A tubeless belső gumi nélküli kialakítás miatt biztosan nem kell vesződnöd a defektes belső gumik javításával, cseréjével nem beszélve arról, hogy ez további súlymegtakarítást is jelent.
Lefty XLR Carbon első villa: A Cannondale egyedülálló, egykaros, karbon teleszkópja biztosítja a könnyedséget, merevséget és sima csillapítást a legdurvább terepeken is. A távvezérelt lockout funkció segít a hatékony mászásban és az energiamegtakarításban.
RockShox hátsó rugóstag: A prémium RockShox hátsó felfüggesztés gondoskodik a tökéletesen sima haladásról, függetlenül a terepviszonyoktól. Kiváló csillapítást és maximális stabilitás garantált.
RockShox SprintLoc rendszer: Az első villa és a hátsó rugóstag együttesen szabályozható, illetve zárható a kormányról vezérelhető SprintLoc rendszer segítségével, amely lehetővé teszi a felfüggesztés gyors lezárását, az azonnali reakciót a terepviszonyok változására.
Cannondale Carbon 760-as ívelt kormány: Széles, ívelt karbon kormány, robosztus és egyben könnyű felépítése tökéletes irányítást és maximális kényelmet biztosít a hosszú távú túrák és technikás szakaszok során.
Cannondale 420-as nyeregcső: Könnyű, strapabíró nyeregcső, amely csökkenti a bringa súlyát, miközben növeli a kényelmet és a merevséget.
Cannondale 100-as stucni: Könnyű, de erős stucni, kimondottan a Lefty XLR villához tervezve, amely tökéletes összhangban van a kormánnyal, biztosítva a pontos irányítást.
KCNC 12 sebességes fogaskoszorú: A piacon elérhető legkönnyebb 12 sebességes fogaskoszorú, ezzel együtt a 9-52-es fog kiosztásával a legnagyobb áttétel tartományt kínálja. A nagyobb fogaskerekek alumíniumból, a kisebbek titánból készültek, a puhább és gyorsabb váltás érdekében a fogakat CNC marták kimondottan SRAM láncokhoz optimalizálva.
SRAM XXI Eagle gold lánc: A prémium aranyszínű SRAM Eagle lánc nemcsak tartós, hanem sima és csendes váltásokat is garantál, miközben stílust ad a bringának.
Shimano XTR 1x12-es váltórendszer: A Shimano csúcskategóriás XTR váltórendszere biztosítja a megbízható és gyors váltásokat bármilyen körülmények között. Az 1x12-es konfiguráció könnyű és hatékony, minimalizálva a meghibásodás lehetőségét.
Shimano XTR fékrendszer: A Shimano XTR hidraulikus fékrendszer kiváló fékerőt és modulációt biztosít, amelyre mindig számíthatsz a legnehezebb lejtőkön is. Egy nagyon könnyű és stabil rendszer, karbon fékkarokkal amelyek nyomáspontja és távolsága egyaránt állítható.
Superstar Components 160-as tárcsák: Ultrakönnyű és hatékony féktárcsák, amelyek gyors hőelvezetést biztosítanak a stabil és folyamatos fékhatás érdekében.
Prologo nyereg: Kiváló minőségű, kényelmes nyereg, amely hosszú távon is megfelelő kényelmet nyújt.
A kerékpár megtekinthető Bükkszéken vagy Budapesten előre egyeztetett időpontban. Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok, keressetek bizalommal. Tel: +36 20 3356389 Hétköznap nem mindig tudom felvenni, de a kijelzett számokat visszahívom.
 
Frame specifications
Common frame size
  • XS 13-14"
  • S 15-16"
  • M 17-18"
  • L 19-20"
  • XL 21-22"
  • XXL 23-24"
Frame material
carbon
Frame bowden
  • internal
  • external
  • electric compatible
Suspension
dual suspension
Travel
80-100 mm
Brake system
disc brake
Shifting system
mechanical
Groupset (MTB)
Shimano XTR Shadow Plus
Gears front
1
Gears back
12
Road wheel size
29"
Axle type
  • bolt through (front)
  • bolt through (back)
Bike weight (kg)
10.2
Location
State/Region/Province
Heves
Expand Map
  • Spam road-sign-warning Cancel Report remove-circle
  • 100 Views
Your Friend’s Name *
Your Friend’s Email *
Name
Email
Message
Sütibeállítások
Select a label or click "Other" to send comments
Loading...
Are you sure you want to cancel your report?
No

Listings to be compared

    There are no listings to compare.