_EGYÉB Sport Trekking/cross tárcsafék nem használt ELADÓ

258 000 Ft
Keres / Kínál
ELADÓ
Kerékpár márka
_EGYÉB
Típus / Modell
Sport
Feladva
24.02.29
További információ
Leírás

Eladóvá vált édesanyámnak tavaly karácsonyra épített,nyugdíjas korúnak sport célra épített kerékpárja. Főleg beton aszfalt útra lett tervezve nem terepre. Sajnos a nagy lelkesedés addig tartott míg tényleg használni nem kellett volna.
Annyit ment utcán amit a héten kipróbálás miatt lehetett az utcai abroncsok felszerelése után (max 20 Km). Használva nem volt. Használt alkatrészeket pedig használtságuk függvényében áraztam be többnyire 50%-ra. Munkadíj nincs rajta anyagárban adom.
Full alu vázszett. Váz 49,5 cm-es mély átlépésű női váz. Nyeregcső kihúzható 70 cm ig a középcsapágytól a nyereg tetejéig, így azt hiszem 150 cm-től a 190 cm magasságig használható.

Új, ami karc van a vázon itt-ott,az a forgalmazó raktárában lett rajta.
RST alu villa 11/8”-os alu nyakas új.

Bowdenes tárcsaféket kapott elől-hátul, ezt nem kell légteleníteni etc..de hogy érjen is valamit elől 203-as hátul 180-as tárcsát raktam fel (XLC márkájúak) az ehhez szükséges IS-PM(A2Z típus) adapterekkel emelve a féket méretre. A kerék kivételkor így nem kell V fék állítgatással bajlódni és nem gond ha elnyolcasítja a kereket a vezető, a fék ugyanolyan üzembiztos marad, és nem akadályozza a haladást. Ezért nem lett V fékes.

Magam se voltam biztos a dolgomban (Avid Elixir meg kissé drága lett volna) így mind a villa mind a váz V fék tűskés és tárcsafékszemes is, az az mindkét féle fékkel szerelhető. RST villán van még agydinamó vezetékének tartó kábel alagút is.A váz pedig be lett húzva kéteres vezetékkel, hogy ha igény van rá fejleszthető, legyen a világítás kerékcserével.
Csomagtartót sárvédőt lehet rá szerelni, itt ismét a tömeg döntött, anyámnak van olcsóbb hétköznapi kerékpárja bevásárolni etc, és esőben nem gondoltam. hogy sport céllal bringázna. Ismét a tömeg és a légellenállás döntött.
Ugyancsak az üzembiztonság és karbantartás alacsony igénye miatt lett a kerékszett Novatech tárcsafékes és iparis agyas. Elől DO 41 SB hátul DO 42 SB az agyszett, még a kazetta test is iparis. Nekem nincs kedvem kónuszokat meg golyókat mosogatni állítgatni ha vidékre jövök, apámról meg nem feltételezek hasonlót.
DT küllőkkel építettem meg a kerekeket hogy ne rozsdásodjon hanyag kezelés esetén se.
3*9 sebességes, Deore FCM 510-es Octalink hajtóműves, ami használt, de jó állapotú. BB ES 300-as új monoblokkon fut. (Bringabutik a forrása)

Fogszámok 44-32-22 elől. Nyilván 70+-os nő erőnlétéhez céloztam meg az áttételt az egész környék sík, még dombot is bajos lelni. Hátul CsHg 30-as 9-es Shimano kazetta 11-34-es fogszámokkal új. Hátul egy Shimano Deore (RDM 510) csavaros, elől egy Shimano Deore LX bilincses váltó teszi a dolgát.Mindkettő új.Lánc szintén(Sunrace) a váltókarokkal(Sunrace M96), kormánnyal (noname alu), állítható Ahead kormánybefogóval(Zoom) és a markolatokkal(BBB) együtt.
Lánc Sunrace (CNM 96), váltókarok szintén (H96), újak a Saccon fékkarok is.
Ahogy az XLC iparis kormánycsapágy is(A52ACG). 11/8” mérete és Ahead a típusa. Van 3 db hézagoló gyűrű felette szintén újak noname típusok.
A komplett gép tehát a pedálok kivételével nem az állíthatós kónuszos, hanem gyári készreszerelt cserélhetős csapágyakon mozog, melyek újak(a pedál is csak az kónuszos).
A nyeregcső alu SR típus. Gyorszáras a nyeregcső bilincs. A nyereg pedig Selle Royal Rio géles női nyereg.
Abroncsok, hogy utcára is ki lehessen menni, Mitas Stop Thorne defekt védett abroncsok újak.622*32 vannak rajta. Vee Rubber új belsőkkel Autós szeleppel, ismét hogy könnyű legyen üzemben tartani. Eredetileg trekking 622*28-as abroncshoz lett tervezve a Rodi felni, de nem akartam rá úgy költeni, hogy nem biztos hogy használva lesz. Kérésre ha kell leveszem az abroncsokat bár ezekkel is szépen elfut. A felnik szintén újak Rodi Freeway trekking típus 622*19-es méretűek.
Felniszalag Schwalbe.
Annyit mentem vele míg kipróbáltam az úton, könnyen irányítható, kezes gép. Én 40 körül ki tudtam belőle hozni sebességet, aki lassú lesz vele nem a gép miatt lesz lassú garantálom.
44-es hajómű 11-es hátsó fokozattal nekem nem érzett nehéznek könnyen és jól gyorsítható.
Fékek nyilván nem olyanok akár a hidraulikusak ellenben jól fognak és cserében nem kell olajfeltöltéssel szivárgással meg elolajozott fékpofák cseréjével vacakolni. Mezei bowdenes technika, a világ végén is javítható és nem kell fék nélkül lenni valami barom elnyalódott tömítés miatt.

Ajánlom bármely hölgynek, aki gyors, könnyen kezelhető és nem nehéz túra gépet keres, amelyet bármilyen ruházatban tud használni, és amiben van fejlesztés lehetőség több irányban.
(tervek szerint kerékcserékkel oldottam volna meg a tréner, a közúti, ill a világítással ellátott felszereltséget, csomagtartót, sárvédőt tud fogadni)
Ára 258 000

FELLELHETŐSÉG!

https://www.facebook.com/kerekparbolt.szerviz.alkatresz

Kerékpárbolt és Biciklialkatrész. Kerékpárszerviz Budán. Téli biztonságos Kerékpártárolás. 1012 Bp. Attila út 91.

Én vidéken vagyok tartósan, telefonszámot visszahívom de egyszerűbb bemenni a haverom boltjába és megnézni a gépet magát. Bármi műszaki gond van ő szívesen segít (beállítás méretre, valamit kicserélni rajta, mert nem tetszik, vagy rátenni még valamit etc...

Alkatrész jegyzéke:

 

Alu női váz 50-es Új

RST aluvilla V és tárcsafékes Új

XLC kormánycsapágy 11/8" A52ACG Új

3 db hézagoló gyűrű alu 11/8" Új

Zoom állítható kormánybefogó 11/8" Új

3*9-es váltókar pár Sunrace H96 Új

Saccon bilincses fékkar pár Új

BBB markolat új bár kezd ragadni ha kell kicseréljük árában. Nem tudom meddig őrizték raktárban.

9-es sunrace lánc CNM 94 Új

Simano hátsó kazettás sor CSHG 30 11-34 Új

Trekking pedál Új

Deore mega drive train hajtómű használt FCM 510

Octalinkes monoblokk űj Shim ES BB 300 Új

Deore megadrive train H váltó RDM 510 Új

Deore Lx megadrive train E váltó Új

32-es alu nyeregcső bilincs Új

SR alu fejes nyeregcső Új

SR Rio zöld nyereg Új

Rodi Freeway trekking felni 622-19 Új

DT küllőkészlet. Új.

Mitas Stop Thorne defekt védett abroncsok újak.622*32.

AV 48-as tömlő Új

Schwalbe felni szalag Használt

IS-PM adapter 180 és 203-as Új

IS-PM adapter 180 és 203-as Új

Novatech E agy DO041 SB Új

Novatech H agy DO042 SB Új

XLC féktárcsa 180+203 mm-esek Új

Bowdenes tárcsafékek Shimano BR 415 E-H. Új

Tulajdonságok
Általános vázméret
  • XS 13-14"
  • S 15-16"
  • M 17-18"
  • L 19-20"
  • XL 21-22"
  • XXL 23-24"
Váz anyaga
alu
Fékrendszer
tárcsafék
Hajtás fajtája
lánchajtás
Váltás típus
láncváltó
Fokozatok elöl
3
Fokozatok hátul
9
Kerék méret
700c (622)
Kerék rögzítés
  • gyorszáras (elöl)
  • gyorszáras (hátul)
Állapot
nem használt
Nem
női
Kerékpár tömege (kg)
11
Hely
Megye
Pest
Térkép nagyítása
  • Hirdetés jelentése road-sign-warning Jelentés visszavonás remove-circle
  • 217 megtekintés
Ismerősöd neve *
Ismerősöd e-mail címe *
Név
Email
Üzenet
Sütibeállítások
Jelölj ki egy címkét, vagy kattints az „Egyéb” gombra a megjegyzések küldéséhez
Betöltés...
Biztosan visszavonod a jelentést?
Nem

Hozzáadott

    Nincsenek összehasonlítható hirdetések, adj hozzá párat.